Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng


Rösta

Betyg:

5 poäng
2 röster


Artnr 1982
Pris 45 kr

Nosecco alkoholfritt


Vinet är producerat av gröna druvor och alkoholen avlägsnas från vinet med en modern teknik innan det buteljeraas med naturkork. Samma smakupplevelse som traditionellt vin med bibehållna naturliga aromer och smaker med inslag av citrus, honungsmelon och päron.

Bubblor i glaset skapar den rätta stämningen. Nosecco är ett mousserande alkoholfritt vin i proseccoinspirerad stil. Med sina flirtiga bubblor och sin friska smak av citrus och honungsmelon är det en härligt aptitretare. När du vill fira med inte dricka alkohol.


Druva:
Pris: 45 kr
Land: Frankrike
Region:
Tillverkare: Les Grands Chais de France
Alkoholhalt:
Användning: Vinet har en fin balans mellan syra och restsötma och passar bra som sällskapsdryck, till lättare vegetariska rätter samt fisk och skaldjur. Serveras vid 8-10C.
Smak: Ett mousserande alkoholfritt vin i prosecco-inspirerad stil. Med friska smak av citrus och honungsmelon är det en härligt aptitretare. När du vill fira med inte dricka alkohol.
Doft: Mycket fruktig doft med inslag av blommor, gula äpplen, päron, melon och apelsin.

Till tillverkarens hemsida Hitta vinet på systembolaget.se

Maträtter som passar till Nosecco alkoholfritt:
Kommentera denna dryck

Detta fodrar att du är inloggad på ditt facebook-konto. Har du inte redan ett facebook-konto kan du skapa ett här.


Tillbaks till dryckeslistan