Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Gorgonzola

Vilket vin till Gorgonzola

Vin till Gorgonzola. Osten har en ganska kraftfull smak, med en tydligt krämig konsistens. Liksom andra mögelostar är den salt, rik och har en smak som sitter i länge. Här krävs ett kraftigt vin med lite sötma. Prova sött vitt vin, solmoget rött eller sherry.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Arthur Metz Gewürztraminer

Gewürztraminer med en liten sötma i är en utmärkt kombination till Asiatisk mat med hetta i, samt till fruktiga desserter och till kryddig ost.

Pris: 119 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.5 i betyg av 26 röster

Real Tesoro

Amontillado är utmärkt till mustiga salta soppor, särskilt när den har lite sötma som i det här fallet. Vidare passar det utmärkt som aperitif eller till ost.

Pris: 77 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.4 i betyg av 14 röster

Ironstone Zinfandel

En mer smakrik, komplex Zinfandel som den här med mogna, utvecklade aromer passar mycket bra ihop med lite kraftigare kötträtter, samt är utmärkt på egen hand.

Pris: 129 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 13 röster

Vecchioflorio Marsala Superiore

Passar till Tiramisu, desserter, glass, tårtor, choklad och ostar. Kan även njutas som den är.

Pris: 99 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.7 i betyg av 21 röster

Short Row Shiraz

Passar extra bra till komplexa och smakrika rätter av mörkt kött. Perfekt till grillat kött och även utmärkt till starka och lagrade ostar.

Pris: 150 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 6 röster

Till toppen