Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Schnitzel

Vilket vin till Schnitzel

Vilken dryck som passar bäst till Schnitzel avgörs i slutändan av fyllning och tillbehör. Generellt passar ett vin på druvan Grüner Veltliner väldigt bra till olika Schnitzelvarianter, vilket ju även är kutym att skölja ned Schnitzel med i dess hemland Österrike! Annars passar ett ljust lageröl eller en smakrik Ale också mycket bra. Vill du lära dig mer om vilka viner som passar till olika maträtter så anmäl dig till vårt utskick här.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Pratsch Grüner Veltliner - Ekologiskt

Vinet är ekologiskt certifierat och ett härligt vin som passar utmärkt som aperitif samt till fisk, milda ostar, lätta kötträtter och sallad.

Pris: 94 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.7 i betyg av 34 röster

Orval

Tack vare sin mycket kraftiga beska och syrliga karaktär, som är så typisk för trappistöl, passar ölet till kraftiga rätter med syrliga tillbehör, gärna syrliga fiskrätter. Tankarna förs direkt till Svensk husmanskost.

Pris: 27 kr

  Läs mer
Denna dryck har 3.8 i betyg av 4 röster

Landsort Lager

Ljus, något lättare lageröl gör sig utmärkt på egen hand samt till krämig pasta, pizza, lättare ljusa kötträtter, fisk samt även till skaldjur om beskan inte är alltför markerad.

Pris: 29 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.2 i betyg av 35 röster

Undurraga Sibaris Pinot Noir

Vinet är gott på egen hand samt passar mycket bra ihop med lamm, smakrika pastarätter, anka, ostar, kycklingrätter, pizza samt ett stort antal vegetariska rätter.

Pris: 179 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 4 röster

Till toppen