Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Roquefort

Vilket vin till Roquefort

Vin till Roquefort. Till den salta smaken som dominerar ostens smak passar ett sött kraftfullt vin.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Real Tesoro

Amontillado är utmärkt till mustiga salta soppor, särskilt när den har lite sötma som i det här fallet. Vidare passar det utmärkt som aperitif eller till ost.

Pris: 72 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.3 i betyg av 11 röster

Vecchioflorio Marsala Superiore

Passar till Tiramisu, desserter, glass, tårtor, choklad och ostar. Kan även njutas som den är.

Pris: 99 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.7 i betyg av 18 röster

Smith Woodhouse

Portvins tydliga sötma gör det utmärkt till kraftiga ostar, i synnerhet salta varianter såsom mögelostar. Där sötman i vinet dämpar ostens sälta. En klassiker är pepparkakor med grönmögelost och fikonmarmelad.

Pris: 199 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4 i betyg av 1 röster

Palazzo Maffei Amarone

Amarone är ett av de kraftigaste rödviner som finns. Massiv frukt, hög alkohol, maffiga tanniner och hög syra gör Amaronevinerna till kraftpaket. Egenskaperna i vinet gör att det generellt är ganska otacksamt att kombinera med mat, det tar helt enkelt över och mosar alla smaker i maten. Däremot fungerar Amarone utmärkt till lagrad parmesa...

Pris: 239 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 1 röster

Short Row Shiraz

Passar extra bra till komplexa och smakrika rätter av mörkt kött. Perfekt till grillat kött och även utmärkt till starka och lagrade ostar.

Pris: 149 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 2 röster

Till toppen