Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Musslor i vitvin - Moules à la Marinière

Vilket vin till Musslor i vitvin - Moules à la Marinière

I en Moules à la Marinière är smaker av vitt vin, sälta, gröna örter och vitlök framträdande. Till den här klassikern passar ett vitt, friskt, fruktigt och lätt örtigt vin. Gärna utan fatkaraktär. Prova ett vin på druvan Grüner Veltliner, Muscadet eller Riesling.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Pratsch Grüner Veltliner - Ekologiskt

Vinet är ekologiskt certifierat och ett härligt vin som passar utmärkt som aperitif samt till fisk, milda ostar, lätta kötträtter och sallad.

Pris: 89 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.7 i betyg av 34 röster

Château du Cléray

Muscadet passar till fisk, skaldjur och i synnerhet till ostron.

Pris: 77 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.5 i betyg av 36 röster

Piesporter Riesling Kabinett

Mycket användbart till lax med hovmästarsås, sill samt andra feta salta och syrliga fiskrätter. Vinet passar även mycket fint till skaldjur samt till heta asiatiska rätter som behöver matchas med hög syra och ett uns sötma i vinet.

Pris: 139 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.9 i betyg av 8 röster

Till toppen