Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Ugnsbakad lax med citronsås

Vilket vin till Ugnsbakad lax med citronsås

Lax tillhör kategorin fet fisk som är rik på umami (läs mer under smakernas samspel). Tillsammans med den syrliga citronsåsen passar därför ett något mer smakrikt vitt vin med hög syra som kan matcha dito i citronsåsen. Prova något på druvan Chardonnay, Grüner Veltliner eller Riesling.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Pratsch Grüner Veltliner - Ekologiskt

Vinet är ekologiskt certifierat och ett härligt vin som passar utmärkt som aperitif samt till fisk, milda ostar, lätta kötträtter och sallad.

Pris: 92 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.7 i betyg av 34 röster

Dimension Chenin Blanc BiB

Vinet har många dimensioner och passar före maten, till maten och till osten. Servera till soppor, sallader, charkuterier och till huvudrätter som grillad, stekt eller rökt fisk, kyckling, kalkon, skinka och vegetariansk mat. Och perfekt till Lax såklart.

Pris: 193 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 18 röster

Dimension Chardonnay

Utmärkt till krämiga pastarätter, fisk, skaldjur, till ostbrickan eller på egen hand.

Pris: 79 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 36 röster

Till toppen