Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Boeuf Bourguignon

Vilket vin till Boeuf Bourguignon

Vin till Boeuf Bourgignon är ett relativt enkelt val, druvan Pinot Noir har liksom Boeuf Bourgignon sin hemvist i Bourgogne och är ett gjutet val till rätten. Det är inte en myt att saker som växt sida vid sida passar väldigt bra ihop, det finns alltså såklart en anledning till att Boeuf Bourguignon är Bourgognes alldeles egna husmansrätt. Vinerna från trakten går helt enkelt väldigt bra ihop med grytans mustiga och eleganta smaker.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Te Kairanga Pinot Noir BiB 1,5L

Den här typen av Pinot Noir, med sin friska syra och härliga frukt, lämpar sig mycket bra till lamm, anka, krämiga pastarätter och eleganta kötträtter.

Pris: 202 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.5 i betyg av 33 röster

Fox Creek Red Baron

Fox Creek Red Baron passar till kraftiga grillade rätter med krämiga tillbehör som lindrar tanninerna i vinet.

Pris: 110 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.7 i betyg av 29 röster

Highland Heritage Estate Pinot Noir

Vinet är utmärkt till pastarätter, kyckling, lättare kötträtter och på egen hand.

Pris: 99 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 14 röster

Pampa Mía

Vinet är nyanserat och är packat med lager av intensiv frukt. Pampa Mìa har en hög syra som går fint ihop med julbordet, kraftiga rustika kötträtter med smakrika tillbehör och krämiga såser som dämpar syran en aning, samt till grillrätter och lagrade ostar.

Pris: 148 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 4 röster

Short Row Shiraz

Passar extra bra till komplexa och smakrika rätter av mörkt kött. Perfekt till grillat kött och även utmärkt till starka och lagrade ostar.

Pris: 149 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 4 röster

Till toppen