Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till gratinerade ostron

Vilket vin till gratinerade ostron

Till gratinerade ostron rekommenderar vi ett något fylligare vitt vin på druvan Chardonnay. Mousserande viner av hög kvalité fungerar också mycket bra ihop med gratinerade ostron.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Bonnaire Brut Tradition

Champagne är fantastiskt att kombinera med mat. Vad som avgör viken mat som passar bäst är hur söt eller torr champagnen är - vilket bestäms genom en avgörande fas i Champagneproduktionen som heter liqueur d'expédition (läs mer om det under glosor). Vidare avgör Champagnens ålder, fyllighet och kraft valet av mat.

Pris: 250 kr

  Läs mer
Denna dryck har 3.6 i betyg av 12 röster

Dimension Chardonnay

Utmärkt till krämiga pastarätter, fisk, skaldjur, till ostbrickan eller på egen hand.

Pris: 79 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 36 röster

Forget-Chemin - Carte Blanche Brut

Den här Champagnen passar mycket bra till milda ostar, skaldjursrätter, tunna stenugnsbakade pizzor, salta nötter och andra salta samt feta tilltugg.

Pris: 279 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 2 röster

Till toppen