Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Hamburgare

Vilket vin till Hamburgare

Hamburgaren är en ganska enkel och angenäm vinkombination, ofta serveras den med salta & feta tillbehör samt syrliga såser vilket öppnar för fruktiga, smakrika viner med relativt låg strävhet. I många fall sitter det bra med ett mjukt, varmfruktigt, generöst och fylligt rödvin. Vi föreslår något på den populära druvan Syrah till hamburgaren. Föredrar du vitt så rekommenderar vi ett vin på druvan Chenin Blanc.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Bedarö Bitter

Det här ölet sitter utmärkt till hamburgare eller husmanskost. Väldigt gärna med krämiga tillbehör som kan möta beskan i ölet.

Pris: 29 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.3 i betyg av 18 röster

Dimension Chenin Blanc BiB

Vinet har många dimensioner och passar före maten, till maten och till osten. Servera till soppor, sallader, charkuterier och till huvudrätter som grillad, stekt eller rökt fisk, kyckling, kalkon, skinka och vegetariansk mat. Och perfekt till Lax såklart.

Pris: 193 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 17 röster

Fox Creek Shiraz

Passar till smakrika grillrätter med goda såser, Brieost, pastarätter, smakrika pizzor och på egen hand. Vinet är kraftfullt samt något mindre strävt och fruktigare i sin framtoning jämfört med Red Baron.

Pris: 99 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.9 i betyg av 32 röster

Short Row Shiraz

Passar extra bra till komplexa och smakrika rätter av mörkt kött. Perfekt till grillat kött och även utmärkt till starka och lagrade ostar.

Pris: 149 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 4 röster

Till toppen