Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Chokladsufflé

Vilket vin till Chokladsufflé

Vin till chokladsufflé? En regel är att dessertvinet alltid måste vara sötare än desserten. Annars kommer vinet att upplevas som torrt och surt. Vinet som du serverar till chokladsufflé får också gärna ha en knäckig kraftfull karaktär som kan stå upp mot den mastiga chokladen. Här några olika förslag till chokladsufflé. Prova dig fram till din favorit.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Vecchioflorio Marsala Superiore

Passar till Tiramisu, desserter, glass, tårtor, choklad och ostar. Kan även njutas som den är.

Pris: 109 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.7 i betyg av 21 röster

Tia Maria

Tia Maria kan avnjutas kyld som den är till dessert eller kaffe. Kan även användas som drinkingrediens till exotiska cocktails. För inspiration besök www.tiamaria.com.

Pris: 127 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.9 i betyg av 8 röster

Arthur Metz Gewürztraminer

Gewürztraminer med en liten sötma i är en utmärkt kombination till Asiatisk mat med hetta i, samt till fruktiga desserter och till kryddig ost.

Pris: 119 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.5 i betyg av 26 röster

Till toppen