Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Kaffe- och chokladtårta

Vilket vin till Kaffe- och chokladtårta

Till kaffe- och chokladtårta passar ett smakrikt starkvin med tydlig sötma och bränd karaktär. Prova sherry eller varför inte en kaffelikör. Ett annat vin som passar fint ihop med kaffe och chokladtårta är Marsala. De brända tonerna i starkvinet från Sicilien matchar kaffe och chokladsmakerna i desserten på ett utmärkt sätt.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Tia Maria

Tia Maria kan avnjutas kyld som den är till dessert eller kaffe. Kan även användas som drinkingrediens till exotiska cocktails. För inspiration besök www.tiamaria.com.

Pris: 127 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.9 i betyg av 8 röster

Real Tesoro

Amontillado är utmärkt till mustiga salta soppor, särskilt när den har lite sötma som i det här fallet. Vidare passar det utmärkt som aperitif eller till ost.

Pris: 77 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.5 i betyg av 15 röster

Vecchioflorio Marsala Superiore

Passar till Tiramisu, desserter, glass, tårtor, choklad och ostar. Kan även njutas som den är.

Pris: 109 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.7 i betyg av 21 röster

Till toppen