Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Camembert med sylt

Vilket vin till Camembert med sylt

Vilket vin passar bäst till Camembert med sylt? Det söta tillbehöret sylt behöver matchas med sötma i vinet för att upplevelsen ska bli riktigt angenäm. En äkta fransk cider med liten sötma, ett vitt friskt vin med restsötma eller ett solmoget och mjukt rött vin med låg strävhet är goda kombinationer. Eller varför inte överraska rejält med en riktig Australiensisk specialitet - ett mousserande rött vin!

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Cidraie Cidre Blond

Cider är en fantastisk dryck att kombinera med mat. Särskilt på grund av att drycken finns i så många söthetsgrader. Den fina äppligheten, friska syran och ofta förekommande sötman är alldeles utmärkta egenskaper när det kommer till att kombinera mat och dryck. Dessutom kan det vara lite extra kul att överraska gästerna med en ny, och...

Pris: 24 kr

  Läs mer
Denna dryck har 3.7 i betyg av 23 röster

Fox Creek Vixen

Serveras kylt som aperitif eller till salta ostar och charkuterier. Våga prova något nytt!

Pris: 169 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 10 röster

…The Fat Lady Sings - Ripasso

Passar utmärkt till italienska pastarätter, till ost eller på egen hand

Pris: 139 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 46 röster

Till toppen