Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Club Sandwich

Vilket vin till Club Sandwich

Till Club Sandwich passar i regel fatlagrade smakrika vita viner med lite mer kraftfull karaktär.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Dimension Chardonnay

Utmärkt till krämiga pastarätter, fisk, skaldjur, till ostbrickan eller på egen hand.

Pris: 79 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 36 röster

Dimension Chenin Blanc BiB

Vinet har många dimensioner och passar före maten, till maten och till osten. Servera till soppor, sallader, charkuterier och till huvudrätter som grillad, stekt eller rökt fisk, kyckling, kalkon, skinka och vegetariansk mat. Och perfekt till Lax såklart.

Pris: 193 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 17 röster

Bonterra Chardonnay

Fylliga, fatiga, fruktiga amerikanska Chardonnayviner passar utmärkt till kraftigare grillade/stekta fiskrätter, ljusa kötträtter och svampanrättningar. De fatiga inslagen möter de grillade/stekta tonerna på ett fint sätt. Fategenskapen gör också vinet kraftigare, och gör att det kan stå upp mot mer smakrika rätter.

Pris: 139 kr

  Läs mer
Denna dryck har 3.6 i betyg av 16 röster

Dusk til Dawn Chardonnay

Utmärkt till grillad lax, skaldjur, Brieost och paj.

Pris: 99 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 47 röster

Till toppen