Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Viltfärsbiffar med lingongrädde och pressad potatis

Vilket vin till Viltfärsbiffar med lingongrädde och pressad potatis

Till viltfärsbiffar med lingongrädde och pressad potatis passar eleganta viner med mjuk frukt och tydlig friskhet. Ingrediensen att ta hänsyn till i det här fallet är lingonen, något av en vinovän som ofta skär sig med rött vin. I det här fallet har vi en bra smakbrygga i grädden som öppnar upp för läckra Pinot Noir viner.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Couvent des Jacobins

Pinot Noir, med sin friska syra och härliga mjuka frukt, lämpar sig mycket bra till mat. Anka, pasta, grytor och lättare vilträtter. Klassiska kombinationer är de bekanta ”husmansklassikerna” Beouf Bourgignon och Coq au vin.

Pris: 149 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.2 i betyg av 33 röster

Te Kairanga Pinot Noir BiB 1,5L

Den här typen av Pinot Noir, med sin friska syra och härliga frukt, lämpar sig mycket bra till lamm, anka, krämiga pastarätter och eleganta kötträtter.

Pris: 209 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.5 i betyg av 33 röster

Colomba Platino

Vinet gör sig utmärkt till en mängd rätter såsom svamprisotto, fiskrätter, pasta och ost. Passar även utmärkt till skaldjur samt på egen hand.

Pris: 109 kr

  Läs mer
Denna dryck har 0 i betyg av 0 röster

Till toppen