Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Viltfärsbiffar med lingongrädde och pressad potatis

Vilket vin till Viltfärsbiffar med lingongrädde och pressad potatis

Till viltfärsbiffar med lingongrädde och pressad potatis passar eleganta viner med mjuk frukt och tydlig friskhet. Ingrediensen att ta hänsyn till i det här fallet är lingonen, något av en vinovän som ofta skär sig med rött vin. I det här fallet har vi en bra smakbrygga i grädden som öppnar upp för läckra Pinot Noir viner.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Highland Heritage Estate Pinot Noir

Vinet är utmärkt till pastarätter, kyckling, lättare kötträtter och på egen hand.

Pris: 99 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 14 röster

Te Kairanga Pinot Noir BiB 1,5L

Den här typen av Pinot Noir, med sin friska syra och härliga frukt, lämpar sig mycket bra till lamm, anka, krämiga pastarätter och eleganta kötträtter.

Pris: 202 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.5 i betyg av 33 röster

Couvent des Jacobins

Pinot Noir, med sin friska syra och härliga mjuka frukt, lämpar sig mycket bra till mat. Anka, pasta, grytor och lättare vilträtter. Klassiska kombinationer är de bekanta ”husmansklassikerna” Beouf Bourgignon och Coq au vin.

Pris: 149 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.2 i betyg av 33 röster

Till toppen