Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Laxburgare med citronkräm

Vilket vin till Laxburgare med citronkräm

Lax är en mycket vinvänlig fisk med fet struktur som generellt matchar flera olika vintyper. Tillbehören som serveras till lax spelar givetvis en mycket viktig roll när man ska välja vin. Till den här rätten passar smakrika och friska vita viner med lätt fatkaraktär fint.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Dimension Chardonnay

Utmärkt till krämiga pastarätter, fisk, skaldjur, till ostbrickan eller på egen hand.

Pris: 79 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 36 röster

Wayne Gretzky No 99 Chardonnay

Utmärkt på egen hand till en spännande match, eller till fisk, skaldjur, sallader eller ost.

Pris: 199 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 16 röster

Dimension Chenin Blanc BiB

Vinet har många dimensioner och passar före maten, till maten och till osten. Servera till soppor, sallader, charkuterier och till huvudrätter som grillad, stekt eller rökt fisk, kyckling, kalkon, skinka och vegetariansk mat. Och perfekt till Lax såklart.

Pris: 193 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 17 röster

Penfolds Koonunga Hill Chardonnay

Det här Chardonnayvinet är något mindre friskt än exempelvis en Chardonnay från Chablis, det har exotiska toner som kommer ur det varma klimatet samt en tydligt smörig ton och inslag av fat. Egenskaper i vinet som gör att det passar mycket bra till exempelvis stekt fisk eller lättare fågel och kötträtter som serveras med skirat eller bry...

Pris: 95 kr

  Läs mer
Denna dryck har 3.8 i betyg av 6 röster

Till toppen