Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Vin till Pizza med buffelmozarella och chili

Vilket vin till Pizza med buffelmozarella och chili

Pizza är generellt mycket vinvänligt. Något lättare, friska och inte alltför sträva röda viner från Italien är generellt en utmärkt kombo. Här finns det dock en ingrediens som kräver extra mycket fruktighet i vinet - chili. Prova därför gärna något på druvan Zinfandel/Primitivo. Dricker vi öl passar en veteöl mycket bra.

Tillbaks till matlistan

Vin till denna maträtt


Erdinger Weissbier Hefe

Veteölens milda beska, friskhet och lilla sötma gör det utmärkt att kombinera till ett brett spektra av olika maträtter. Veteöl till räkor är en känd, och förträfflig, kombination. Den lilla sötman lämpar sig också utmärkt att kombinera med en rad rätter från olika delar av Asien, och annan mat där starka kryddor är framträdande...

Pris: 23 kr

  Läs mer
Denna dryck har 3.7 i betyg av 11 röster

Ironstone Zinfandel

En mer smakrik, komplex Zinfandel som den här med mogna, utvecklade aromer passar mycket bra ihop med lite kraftigare kötträtter, samt är utmärkt på egen hand.

Pris: 129 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 13 röster

Bombshell Zinfandel

Perfekt till olika kötträtter, hamburgare, pasta och buffémat. Ett bombsäkert vinval

Pris: 89 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.8 i betyg av 20 röster

Làvico Vajasindi Nerello Mascalese

Nerello Mascalese har många likheter med en kraftigare Pinot Noir och har en markerad syra, intensiv frukt och en tydlig örtighet. Vinet är suveränt till en rad maträtter i lättare stil såsom kryddiga pastarätter, lättare kycklingrätter, Italienska bufféer, anka och mjuka ostar.

Pris: 169 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.4 i betyg av 5 röster

Forget-Chemin - Carte Blanche Brut

Den här Champagnen passar mycket bra till milda ostar, skaldjursrätter, tunna stenugnsbakade pizzor, salta nötter och andra salta samt feta tilltugg.

Pris: 279 kr

  Läs mer
Denna dryck har 5 i betyg av 2 röster

Undurraga Sibaris Pinot Noir

Vinet är gott på egen hand samt passar mycket bra ihop med lamm, smakrika pastarätter, anka, ostar, kycklingrätter, pizza samt ett stort antal vegetariska rätter.

Pris: 179 kr

  Läs mer
Denna dryck har 4.2 i betyg av 5 röster

Colomba Platino

Vinet gör sig utmärkt till en mängd rätter såsom svamprisotto, fiskrätter, pasta och ost. Passar även utmärkt till skaldjur samt på egen hand.

Pris: 109 kr

  Läs mer
Denna dryck har 0 i betyg av 0 röster

JP Chenet Peach

JP Chenet Peach är ett mousserande vin med frisk smak av äkta persikor.Perfekt till mingel eller som fördrink till middagen tillsammans med salta och rökta tilltugg. Passar också till ostbrickan och till efterrätter med friska/söta inslag.

Pris: 33 kr

  Läs mer
Denna dryck har 0 i betyg av 0 röster

Till toppen