Välkommen!

Våra webbplatser innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år!

Genom att fortsätta in på sidan godkänner du att vi använder oss utav cookies, du kan läsa mer om cookies här.

Stäng ×

Du är på väg till en webbplats… Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till Dig som är över 20 år.

Vi informerar regelbundet intresserade om nyheter och tips. Normalt utkommer nyhetsbreven en gång per vecka. För att ta del av informationen kan du lämna dina uppgifter i de tomma rutorna. Registrerade uppgifter kommer endast användas som mottagare till våra utskick. Det är möjligt att närsomhelst avregistrera sig från detta. Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt./ Vad passar till i samarbete med Stellan Kramer.

Stäng

Om ossIntresset för vin, mat och dryck bara ökar, men vem har sagt att det ska vara svårt att hitta ett bra vin eller annat dryck till maten du vill servera, eller till det där speciella tillfället?

Vi på ”Vad passar till” vill göra livet lite enklare och förhoppningsvis lite roligare. För visst är det en njutning att hitta rätt viner och drycker, och visst är det kul att lära sig något nytt och kunna berätta något intressant för sina vänner.

Vi ger dig tips på hur du kan hitta bra drycker till olika maträtter och för olika tillfällen. Vi har ett särskilt fokus på viner eftersom det stora utbudet av viner ibland bara gör det svårare att välja. Vi har ”kompisar” som tycker det är så jobbigt och snobbigt att de tar en öl eller låter någon annan bestämma. Kanske har du också en sån kompis?

Häng med oss på Vad passar till och testa ett roligare sätt att välja och prova nya mat och dryck-kombinationer. Vi ger dig också små anekdoter, användbar enkel kunskap och kuriosa om vin, mat ochdryck. Vi har valt att inte ha matrecept – det hittar du på många andra ställen. Vin och dryck är vår grej.

Förslag och tips som förekommer på Vad passar till gör vi baserat på vår samlade kunskap och aktuella produkter som finns att köpa på Systembolaget. Vi samarbetar med StellanKramer och vill du veta mer besök gärna stellankramer.se.